Conference League

Γιακίροβιτς: «Λέει πολλά ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην Ελλάδα-Προσοχή στις αντεπιθέσεις»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερο σεβασμό στη δυναμική του ΠΑΟΚ τρέφει ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Conference League, την Πέμπτη στην Κροατία.

«Μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι. Θα είναι σκληρό, ίσως όχι όμορφο, αλλά θα πρέπει να είμαστε πραγματιστές και κυνικοί. Ο ΠΑΟΚ πέρασε μια μικρή κρίση τον Φεβρουάριο, αλλά την ξεπέρασε. Αυτό δείχνει πως είναι μια δυνατή πνευματικά ομάδα. Έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι είναι πρώτος στην Ελλάδα», ανέφερε ο προπονητής της Ντινάμο και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός στην ανάκτηση της μπάλας και έχει μια πολύ δυνατή επιθετική τριάδα. Έχουν το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα (σ.σ. Κωνσταντέλιας). Είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και χρειάζονται προσοχή. Είναι ένα συμπαγές σύνολο, στο οποίο δεν πρέπει να δώσουμε πολλούς χώρους. Θα είμαι ευχαριστημένος αν πάμε στη ρεβάνς έχοντας τουλάχιστον προβάδισμα ενός γκολ. Ίσως κάνω 1-2 αλλαγές, αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερα για την ενδεκάδα».

Σχετικά με την κακή παράδοση των μεγάλων ομάδων στην Κροατία, καθώς σε 22 αγώνες έχουν 15 ήττες και 7 ισοπαλίες, είπε: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, ελπίζω να τα καταφέρουμε αύριο. Οι ελληνικές ομάδες ξέρουν καλά να παίζουν για το αποτέλεσμα, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το προβάδισμα πρόκρισης, έστω και με ένα γκολ».

Από πλευράς παικτών, ο μεσοαμυντικός Πέταρ Σούτσιτς είπε: «Θέλουμε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης, αλλά αυτή θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και όχι βιασύνη. Χρειάζεται να παίξουμε έξυπνα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ως τώρα πορεία μας, αλλά έχουμε ακόμη πιο ισχυρό κίνητρο όταν παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση για μας να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και τους ευχαριστούμε για τη σπουδαία υποστήριξη μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x